НЛП & Енергийна Кинезиология в спорта   

             
Всеки спортист притежава талант, който може да развие и като използва пълния си потенциал да постигане високи успехи.
 
Чрез прилагане на различни методи и техники, използвани успешно от доказали се олимпийски и световни шампиони в различни спортове, всеки един професионален спортист може да достигне максималните си възможности.
 
Етапите през, които минават консултациите са следните:
 
1.  Създаване на план за уменията, които спортистът иска да изгради;
2.  Използване и прилагане на методи и техники за напредък;
3. Стратегии за поддържане на напредъка и изграждане на навици за дългосрочен успех.
4.  Изготвяне на индивидуална програма и коучинг.

Времетраенето на една консултация е: 90 минути
свали.jpg

Индивидуална

"Програма за спортисти"

f3106d35531c6242a57d265526645216.jpg
Access Bars ®

32 Бара енергия, които минават през и около главата ви, съхранявайки електромагнитния компонент на всички мисли, идеи, нагласи, решения и вярвания, които някога сте имали за нещо.

Докосвайки и работейки с тези точки по специфичен начин ние изчистваме и освобождаваме енергията, заключена в съответната област или аспект от живота ни и енергията потича свободно, като това освобождава пълния ни потенциал, който да ни е вече на разположение.

Отключи пространството да бъдеш ТИ!

Времетраенето на една консултация е: 90 минути

НЛП & Енергийна Кинезиология 
 
 
 
 
 
 
 
 
Успешна комуникация и хармонични взаимоотношения
НЛП и Енергийната кинезиология ни помагат да забелязваме по-добре това, което се случва с нас и около нас. Тази нова осъзнатост води до положителни промени във всички области на живота ни.
 
Когато наблюдаваме един човек и слушаме как говори, можем да доловим дисбаланс в енергийното му поле и да му съдействаме за възстановяване на баланса чрез прилагане на различни подходящи холистични методи, техники и практики.
 
Проблеми във взаимоотношенията (независимо дали са лични, с членове на семейството, колеги или приятели) показват дисбаланс във вътрешния ни мир.
 
Когато сме в мир, хармония, баланс със себе си, това рефлектира позитивно във взаимоотношенията ни с хората.
Времетраенето на една консултация е: 60 минути

Енергийна

Кинезиология за деца и

тийнейджъри

 

Детството може да бъде чудесна част от живота ни. Това е време на огромен растеж, развитие и учене. Всяко ново предизвикателство, което детето побеждава, помага за изграждане на неговия характер и самочувствие.

 

Енергийната кинезиология подобрява способността както на децата, така и на тийнейджърите да се справят в различни ситуации, с по-малко агресия, по-добро справяне с гнева и разочарованието, повече вяра в собствените си способности, "екологично" самочувствие, увереност, а вие като родител ще имате необходимото спокойствие у дома, по-малко време прекарано в тревоги и много повече, за да се насладите на всеки един миг с детето си.

 

На някои деца/тийнейджъри им е трудно да изразяват отрицателните си емоции. Те дори не осъзнават, че има друг по-добър начин да изразят себе си. Енергийната кинезиология им дава възможност да бъдат спокойни, по-фокусирани и по-добре да могат да се концентрират, да развиват по-добра памет и да започнат да се наслаждават на изучаваното.

 

И всичко това наистина е една малка част от възможностите, които Енергийната Кинезиология предоставя пред Вас и децата Ви.

Времетраенето на една консултация е: 60 минути

Консултация по Енергийна Кинезиология

 

Енергийни баланси за специфични цели във всички области от живота:

 • на физическо, психическо и емоционално ниво;

 • тестване за чувствителност към храни и необходимост от промяна на хранителен режим;

 • подобряване на стойката;

 • взаимоотношения - партньорски, в семейството,                    с приятели, деца, колеги;

 • кариера;

 • бизнес;

 • финанси;

 • учене;

 • подобряване на концентрацията, паметта и координацията и функциите на мозъка;

 • по-добри успехи в работата, училището и спорта.

 • други

 

Баланси за справяне със стрес, безпокойство, емоционални напрежения, травми, хронични болки.

 

Времетраенето на една консултация е: 60 минути

 

Aromatic and Essentials Oils

Еnergy Kinesiology

Използването на аромати и етерични масла в Енергийната кинезиология е иновативен модел за подобряване на физическото и емоционалното благополучие.

Телата ни са изградени от интелигентни клетки, свързани с възстановяване на здравето. Те непрекъснато общуват помежду си през тялото чрез рецептори на мембраните си, които „свързват“ молекули от всякакъв вид. Тези молекули съобщават състоянието на тялото и ума. Нивата на хранителните вещества, съобщенията за невротрансмитерите, хидратацията, хормоните, емоциите .....

Емоциите са молекули, носещи информация. Когато се свързват или „закачат” за тези рецептори, те влияят върху функцията и поведението на клетките. Емоциите влияят на ВСЯКА отделна клетка в тялото ни. Ето защо, когато всяко преживяване в живота ни поражда емоция, която се привързва към него, нашето физическо тяло реагира и коренспондира.

Чувстваме ли се претоварени? Чувстваме ли се тревожни? Чувстваме ли се пълни с вина, скръб, тъга, ниско самочувствие ..... Тези вярвания се превръщат в наша реалност и ако така се чувстваме, така реагира тялото ни.

Етеричните масла имат способността да кръстосват клетъчните мембрани и да влияят положително върху поведението на клетката.

Aromatic and Essentials Oils Energy Kinesiology насърчава прозрението, осъзнаването, отговорността, участието и образованието като важни фактори във всеки възстановителен процес.

Времетраенето на една консултация е: 60 минути

© 2023 by by James Consulting. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now